M I L E N E C

M I L E N E C

Anotace: ..

M je pro milování s Tebou můj miláčku
I je pro intenzitu našich vášní,přání a snů
L je pro lásku ke všemu co děláš,
pro lásku,kterou nikdy nezradím
E je pro Tvou existenci ať už je jakákoliv,
ať už jsi kdekoliv
N je pro nikdy bez Tebe
E je pro extázi ze všeho co je Tvý
C je pro cítit,že jsme navždy úplně navždy SVÝ
Autor siréna.., 14.10.2008
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí