Lovec a šelma XLVI.

Lovec a šelma XLVI.

Anotace: ...vrátí se včas?

Sbírka: Lovec a šelma

Od veterináře dobrá zpráva,
fenka je ve skvělé kondici,
příště zas až bude nová tráva,
budou z nich jeho návštěvníci.

Majiteli psince ji ukázal,
ať vidí, jak zmohutněla za ten čas,
se zvířaty to vždycky dokázal,
jako by někdy měli společný hlas.

Připraveny jsou všechny zásoby,
ještě barmance do očí pohlédnout,
pobyt v blízkosti krásné osoby,
která umí milý úsměv nabídnout.

Její oči jako smaragd jsou
a přitom nádherně hřejivé,
vždy dobrou náladu přinesou
a okamžiky nepomíjivé.

Oblíbené pití si objednal,
usedl ke stolu s dobrým výhledem,
límec u košile si urovnal,
a řekl si, chlapče, víc už nesvedem´.

Sledoval, jak moc ji to sluší,
černé vlasy téměř do pasu,
drobné kamínky zdobí ji uši,
včelky daly jí med do hlasu.

Přivřel oči, aby krásu zachoval
v paměti pro další dny a měsíce,
modrý kamínek, jež v kapse uschoval,
chtěl při odchodu dát do sklenice.

Ze zamyšlení vytrhl ho hlas
muže od vedlejšího stolu,
že pytláci objevili se zas,
prý zahlédli je chlapi z dolu.

A mířili do skal...
Autor Lorraine, 15.10.2008
Přečteno 371x
Tipy 27
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jedam, cevert, Kozoroh 1, vodnař, WhiteSkull, Psavec, labuť, s.e.n, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty pytláci to zase komplikují.

15.10.2008 23:12:00 | Psavec

Jejku...honem...pokračování...

15.10.2008 22:40:00 | labuť

Špatná zpráva jistě ho polilo horko.A něco udělá.

15.10.2008 21:35:00 | s.e.n

Jsem velmi zvídavý na další pokračování...

15.10.2008 21:00:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí