ZŮSTÁVÁŠ

ZŮSTÁVÁŠ

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

mezi námi . . .
záhadně neuspořádáno
jiné světy
jiné životy

nezaujat si čtu
pohádky bez šťastných konců
majáky nocí
snaží se prozářit mlhavou tmu
v balastu neživotna
nějaký bezduchý šlágr
čpí nakyslým pachem potu
. . . strach obchází kolem
starých zdí a oken
. . . duší . . .
porůznu rozložených
v poloprázdných postelích
svých životů

podivný kontrast
nejasných fragmentů
osudy žen
po šňůrach
zdobené balkony
symboly zašlých radostí
prapory beznadějných smutků
vlají svou vlajkoslávu
zatímco lidé v tramvajích
otupěle zírají do nikam
přes rozložené stránky bulvárních plátků
vyhlíží snad jiný svět a jiné životy

já ale vidím kresbu tvých rtů
. . . obtisk . . .
na zrcadle
milý vzkaz dni
jen pro mne . . .
. . . jen a jen . . .
pro mne

vidím tu rudou stopu
je napořád
stále na svém místě
nosím ji v sobě
i hebkou vůni Tebe
když nad ránem jsi
nad mým tělem nakloněna
vtiskla svůj poslední polibek

Úchvatná LÁSKO buď bez obav
. . . zůstáváš . . .
stále na svém místě

°°
Autor rolon, 16.10.2008
Přečteno 609x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, spare, dablik007, Holis, Lucie Teru, Psavec, Jiparo, SZN, sondulacek, vapiti, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A bude tam i dál...

21.10.2008 18:28:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí