stesk

stesk

Anotace: ..proMěna..

schází mi schází celý tělo Tvý
schází mi schází pocit že touhou zní
schází mi schází pod dotyky něžnými
schází mi schází když srdce se zasní mi
teď na duši ztracenou vzpomíná

dal jsem dal Tobě moře vteřin svých
dal jsem dal také veselý svůj smích
dal jsem dal a nechtěl nic víc zpět
dal jsem dal vše proto zas Tebe uvidět
však už složil jsem ruce do klína

proč jen proč už není všechno jako dřív
proč jen proč nejde pohladit Tě kdykoliv
proč jen proč barva noci barví den
proč jen proč se život nepromění v sen
snad ví jen on sám

kdy už kdy pochopí duše zkroušená
kdy už kdy přijde ta proměna
kdy už kdy mosty z prachu povstanou
kdy už kdy nenávist zůstane za hranou
možná že stále čekám
Autor certsest, 18.10.2008
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to igniss:
JJ, proč?, to kdyby člověk věděl.. Ale co má říkat čert ;-)

20.10.2008 17:32:00 | certsest

..schází nám..dáváme..proč-se ptáme..odpovědi nemáme..

19.10.2008 23:21:00 | igniss

Tynunko, když Ti to povím, tak budeš v šoku :-)

19.10.2008 19:49:00 | certsest

hmm a zase jsi mě dostal..kde se to v Tobě bere?

19.10.2008 17:26:00 | tynunka86

ST,,,,je to moc pekny

19.10.2008 08:38:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí