Proč to bolí jen mě?

Proč to bolí jen mě?

Anotace: :o(

Nechal si mě jít,
už nikdy nemůžeš mě mít.
Můžu za to já,
bolest prý je dočasná.
Dál můžu jen po nocích snít,
cokoli, než opuštění, i pod zemí radši hnít.
bolest, když jsem ti lhostejná...
a tvá duše...nezraněná stále stejná.

Jakto?...má tolik bolí...

Chci usušit ti slzy,
když tě něco mrzí.
Nastavit ti rukávy,
když nechceš smrkat do trávy.
Držet tě v náručí,
když tvé srdce poručí.
Svým hlasem umět tě uspat,
když bolest nechce ustat.
Pohledem tě rozesmát,
a vědět, že nebudeš mi lhát.

Nechal si mě odejít,
a tvrdíš: ¨Bez tebe mi bude líp.¨
Nechal si mě jít daleko,
a do srdce ukryl mě hluboko.
Já tě však stále živě cítím,
jako trny řůží, co dals mi...proč vlastně?...
Autor Naninka, 18.10.2008
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, bajli33, strašidýlko-střapatý, sondulacek, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí