CO JE TO LÁSKA???

CO JE TO LÁSKA???

Anotace: no...tot otazka

Co je to láska?
Prokletý cit, co nezná slitování
neb nádherný dar, co touží po milování?

Co je to láska?
Dirigent, co sám si hudbu hraje
nebo to krásné jméno, co zní mi stále v hlavě?

Co je to láska?
Je krutá, zlá a bez lítosti
nebo krásná, naplňující a plná radosti?

...Toť otázka...
Autor AnySs, 18.10.2008
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

laska je uzasny cit,ale jen do te doby nez prestane byt oboustrana
moc pekna basnicka

19.10.2008 08:33:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí