Nečekala, u Tebe, Básnička...

Nečekala, u Tebe, Básnička...

Anotace: ...mini básničky

Já nečekala že zas budu snít,
nečekala že tě budu mít.
Nečekala že zblázníš mi mysl,
nečekala že poznám života smysl.
Nečekala že podporu v Tebe najdu,
za svým cílem si ale jdu!

U Tebe cítím se v bezpečí,
konstatuji v meziřeči.
U Tebe pociťuji uvolnění,
uvolnění nad které není.
U Tebe nepřemýšlím nad zítřkem,
už nejsem jen pouhým útržkem.
Neměla bych,ale...MTR

Básnička úlet do neznáma,
najít slova;co jsou mezi náma!?
Básnička,sic jen písmena v řádku,
lásku,tu Ti ale nedám na památku.
Básnička,myšlenky slova touhy,
co udělat pro pohled pouhý?!

Zasypat Tě nejen básničkama,
ale i láskou,štěstím,porozuměním,
už nechci hýbat hodinovýma ručičkama,
s Tebou už čas a budoucnost měním...
Autor Khiti, 19.10.2008
Přečteno 542x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí