Sázka

Sázka

Anotace: ať si každý udělá svůj obrázek...

Teď zjišťuji,co vše je v sázce,
Když srdce ke štěstí zvolí,
že bolest je ukryta v lásce,
A někdy strašně moc bolí.

Slýchal jsem často,že láska je krásná,
Že je prý radostí života,
Však láska je dvojí,šťastná i nešťastná,
A po té nešťastné zbývá jen prázdnota.

Myšlenky vrací se k tomu,co bylo,
Kdo nese nejvíce viny,
Tvé srdce lásku ke mně prý smylo,
Pravý důvod je ale jiný.

Nemůžu nic dělat a strašně to bolí,
Cítím tlukot svého srdce,
Když tvé srdce si jiného volí,
A vidím vás jak jdete ruku v ruce.

život je hra a já byl tím hráčem,
zjistil jsem,že moc bylo v sázce,
prohrál jsem a odcházím s pláčem,
a bolest už zůstane ukryta v lásce.

Život je těžký a mnohdy bolí,
Bojujeme v těžkém boji,
Věř,že nejsi sám v bitevním poli,
A život za ten boj stojí.
Autor Juny, 20.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, SZN, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné...život za ten boj stojí...

20.10.2008 07:10:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí