Co je to láska

Co je to láska

Anotace: S láskou žijem, s láskou umíráme, nebo o tom všem jen sníme.

Co je to láska?
Velká vášeň, pouhý cit?
Něco, bez čeho nemůžeme žít?
To že je láska?

Že s láskou lze překonávat překážky?
Že láska nás vynese až do nebe?
Že s láskou žiji jenom pro tebe?
Že není možné býti bez lásky?

Že jen s láskou tvé vlasy hladím?
Že láska hory přenáší?
Že láska slzy vysouší?
Že s láskou jsme jen v čase jarním?

Že láska je i pro chudé?
Že láska je touhy mámení?
Že bez lásky jsme v světě ztracení?
Že bez lásky štěstí nebude?

Že pro lásku se umírá i žije?
Že pro lásku se stává i nemožné?
Že v lásce se stesk rozplyne?
Že s láskou ti dávám srdce svoje?

Že je láska tohle všechno?
Velká vášeň, pouhý cit?
Něco, bez čeho nemůžeme žít?
Něco ne a něco ano!
Autor veronicie, 20.10.2008
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Keroll, nocni.labut, Bíša, lukasecek15, blue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně dává,hodně pořebuje a hodně bere!!!:(( ...krásná

23.10.2008 22:01:00 | pogísek

Děkuju :-)moc...:)

22.10.2008 19:26:00 | Xmiss

Láska, říká se toho o ní hodně...
Láska, hodně dělá, hodně toho potřebuje...

21.10.2008 20:53:00 | Xmiss

óóó ano

něco ne a něco ano :)

něco rozhodně ano! :)

láska je život

pěkné

21.10.2008 00:29:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí