Zklamání

Zklamání

Anotace: Už je to tak...je to dávno..minulost..někdyn ani vzpomínám

Koukám do tvých hnědých očí,
A celý svět se semnou točí,
Tak ráda bych v nich zase byla,
A už nikdy tě nepustila.

Jenže to už nejde dál,
Asi to byla pouhá příležitost co nám osud dal,
A ty sis do života jinou vzal.

Dálka nás oddělila,
A naše srdce tak navždy rozdělila,
Škoda toho ,škoda lásky,
Na srdci mám hořlavé pásky,
Které pomalu chladnou,
Doufám,že už brzy navždy spadnou,
Jinak mě to bude pálit navždy,
No a takhle začínaj sebevraždy
Autor Simaaa, 22.10.2008
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: F.i.L, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí