Udělám cokoliv

Udělám cokoliv

Anotace: Ona políbená Můzou

I kalich hořkosti do dna vypiji,
nad smrtí si ruce umyji ...
Udělám cokoli - možné i nemožné
dokud si mne láska má nevšimne.

Spředu nit tenkou jak vlas,
daruji srdce, duši i hlas ...
Udělám cokoli - možné i nemožné
dokud si mne láska má nevšimne.

Uloupím slunce, měsíc i hvězdy,
stádu koní popustím uzdy ...
Udělám cokoli - možné i nemožné
dokud si mne láska má nevšimne.

Motýlům vyžehlím blankytná křídla,
nebudu spát, pít, nedotknu se jídla ...
Udělám cokoli - možné i nemožné
dokud si mne láska má nevšimne.

Spočítám na poušti písku zrnka,
zachytím slzy své do bezedného hrnka ...
Udělám cokoli - možné i nemožné
dokud si mne láska má nevšimne.

Daruji slepci vyhlídkový let,
včelám vysbírám z úlu všechen med ...
Udělám cokoli - možné i nemožné
dokud si mne láska má nevšimne.

Budu chodit s hlavou v oblacích,
budu trubadurem za měsíčních nocí ...
Udělám cokoli - možné i nemožné
dokud si mne láska má nevšimne.
Autor ona_a_on, 24.10.2008
Přečteno 640x
Tipy 2
Poslední tipující: anti-HERO, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí