beZe jména M

beZe jména M

Anotace: ...JENOM POPIS POCITŮ TAKOVÉ ZDLOUHAVÉHO PROCESU - MARNÉ LÁSKY...je to už dávno a je moc zajímavé vidět to dávno vystřízlivělá:)

Záviděníhodné. Ta lehkost bytí.
Absence hysterie. I přemíry upjaté touhy.
Zvláštní. Jak právě mi je.
Uhádnout bojím se pouze. Zkouším nevědět.
Začni. Vidět svět očima kouře.
Jak prolítáš vidinou blaha. Co zabíjí.
Zhoustni. Pronikni slupkou té frašky.
Hlouběji do útrob pavučin. Splín.
Zažeň. Ty přízraky božství. V kapkách perel.
Pozlat' si to duté nic. To jsi ty.
Zhroutíš. Se za den tisíckrát pouze.
Sama do sebe. Cpeš kapky jedu.
Zmáčkni. Tiskni to rázně a dlouze.
Nepust se okovů času. Tiká nudou.
Zastři. Nedovol nikomu poznat.
Rozličná pravidla hrůzy. Ti druzí.
Zotroč. Vůli co slabě se chvěla.
Když srdce bodalo do sebe. Smát se smát.
Značný. Podíl viny nes-nese se.
V duhovkách mrkací panenky. Plakat.
Záviď. Té hodné. A odpust si jednou.
Nadšení své lpění na iluzi. Zkusit.

Zkrotit. Jedenkrát světlo a stín.
Zkrotit. Jedenkrát světlo a stín.

(ne dvakrát jako tady)
Autor Sh' Abůn, 26.10.2008
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: Squat_the_world, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je hodně zvláštní počit, musel jsem si to přečíst několikrát a donutilo mne to i zamyslet se nad tím:) ale líbí se mi to, jen tak dál:)

11.01.2009 18:54:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí