Láska Zabíjí

Láska Zabíjí

Anotace: Proč mít lásku, kyž je s ní jenom trápení

Neslibuj mi svou lásku,
sám v žádnou nevěříš.
Nechci být loutkou na provázku,
však dál už mně nemámíš.

Měla jsem ráda tvá ústa, oči i den,
jak´s svým hlasem mi kreslil sen.
O citu, který nezná slitování,
nad žádnou živou bytostí.

Neřek´s mi však, že umí také zabíjet,
ty, co se nechají omámit,
že nehodlá nikoho pomíjet,
a chce je jedem otrávit.

Tak tomu se říká láska,
ten cit co umí zranit,
teď už víš jaká je sázka,
a co všechno můžeš ztratit.
Autor Danila, 26.10.2008
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, jedam, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V lásce nacházíme i tratíme, moc hezky jsi básničku napsala.

04.06.2010 22:36:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí