Prosíme vás ...

Prosíme vás ...

Anotace: budu prosit za nás za oba

Lásko, bojím se, strach svírá mi srdce ledovou pěstí!
Je na nás vidět jak se milujeme, naše bezmezné štěstí!
Nejen spravedlnost, ale i láska zdá se slepá být.
Nevidíme, neslyšíme jak ostatní závistí lásku nám chtějí vzít!

Jsem bdělá a přesto blouzním, lásko nejdražší.
Chce se mi křičet: To Tebe mám na světě nejradši!
Prosím vás lidé a prosím snažně, zoufale!
Nechte mě hlásit se k naší lásce statečně, troufale!

I já přeji pokoj všem lidem dobré vůle,
proč nedokážete pochopit, že patříme k sobě, bez sebe je nás jen půle.
Neubližujeme nikomu, slůvka lásky pouze šeptáme,
jestli vy jste bez viny, na to se vás také neptáme.

Vždy jsem se ke všem chovala s úctou a pokorou,
za to jsem od Boha dostala darem lásku takovou.
Tak vás ještě jednou prosím jménem lásky nás dvou,
pochopte nás, myslíme to vážně, není to flirt, není to hrou ...
Autor ona_a_on, 26.10.2008
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Maxí, Psavec, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palce.. o lásku je třeba často bojovat proti všem.. a na tom se ukáže její síla

26.10.2008 15:49:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí