Přiznání zakázané lásky

Přiznání zakázané lásky

Anotace: odpouští svět něco takového?

Nedávno řekl jsi mi, že náš vztah už dávno jen o sexu není.
Ze sexuálního objektu stala jsem se Tvou nejlepší přítelkyní.
Naše milování podobá se nyní velkolepému ohňostroji,
ona stojí o něho a on zase o ni.

Věděli jste, že ženatý je a já zase vdaná jsem?
Že naši lásku musíme tajit před celičkým světem?
Denně chodíme kolem sebe, letmé polibky vyměňujeme si.
Tiše mi říkáš: Miluji Tě! a hladíš mi vlasy.

Když nikdo na blízku není, dveře zavřeš, klíč do zámku vložíš.
Klekneš si k mým nohám, obejmeš mě a hlavu do klína mi složíš.
Rád posloucháš mé vyprávění, fantazírování.
Povídám Ti pohádky, mluvím o nás, o milování ...

Znám Tvoje starosti, Tvé touhy a všechna Tvá přání.
Řekla jsem Ti již mnohokrát: Budu tady pro Tebe, jsem k mání!
Asi tisíckrát řekls mi jak moc mě miluješ,
jak rád se mnou jsi a ničeho nelituješ!

Poraďte nám, přátelé, co máme udělat,
aby nadosmrti mohli jsme se milovat?
Autor ona_a_on, 26.10.2008
Přečteno 664x
Tipy 5
Poslední tipující: Maxí, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...vybrali jste si cestu velké bolesti, velkého odříkání, i taková umí být láska...čas teprve ukáže, jak je silná...ale jedno vím jistě, ublížit druhému pro své štěstí, za to člověk dřív nebo později zaplatí daň...chci Vám držet palce, protože vím...

26.10.2008 22:50:00 | Lota

nemám pro tebe návod

jedno vím, pokud je to opravdová láska,
tak důležité je jestli si vy dva odpustíte
a jestli vydržíte ...
až se pokusíte rozbít to co máte oba "doma"
nebude to bez bolesti

26.10.2008 19:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí