volné rýmy

volné rýmy

Anotace: už jsem zdá se nějakej na ty city opatrnej

volné rýmy
nejsou básně
je to jen první odhad
okružní jízda
kolem mých citů
turisti si ukazují prstem
podívej támhle ten
nic moc
ale támhle ten
no ten si vyfotíme

první odhady
se časem zpřesní
a obávám se
že už předem tuším
výsledek

dva tři rýmy
koncem zimy
ublíží mi
a ty s nimi
Autor RobertCZ, 27.10.2008
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Žqáry, janewe, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí