Konečná - vystupovat

Konečná - vystupovat

Anotace: Život jde dál a čas nám běží, dneska máš všechno, zítra peří. Přeju Ti všechno, co se přává naposled šeptám, mám Tě ráda.

Přeju Ti štěstí, lásku, radost,
ať duše Tvá nepozná nikdy žal.
Srdce Tvé svírá co nejmíň starost
a nikdy, nikdy nejsi sám.

Ať máš všechno, co Ti život dává
a téměř nic Ti neschází.
Vždycky ženu, která Tě má ráda
a co nejméně nesnází.

Ať Tvé dítě promítá se v Tobě
a vyrůstá jen v pohodě.
A ať je v každé roční době,
šťastné jak ryba ve vodě.

Tu naší lásku déšť nám smyje,
ze rtů i mysli, chce to čas.
Vzpomínka na ní nám jen zbyde,
ukrytá navždy uvnitř nás.

Bylo to krásný, zkus to sebrat,
srdci, co drží pevně.
Snad v koutku duše vzpomeneš si,
jak miloval´s mě jemně.
Autor grázlík, 27.10.2008
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lenni, Dračičák, ona, Maxí, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to všechno ze srdíčka.***

17.11.2010 20:52:00 | jitka.svobodova

...ta je ale moc smutná, určitě zase bude líp ;-)

11.11.2008 10:19:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí