Ztracená v touze

Ztracená v touze

Anotace: Víš, chci ti to říct už dávno. Vlastně je to ještě z doby, kdy jsme se teprve poznali. Zamilovala jsem se do tebe. (na první pohled)

Víš,
chci ti to říct už dávno.
Vlastně je to ještě z doby, kdy jsme se neznali..
Líbíš se mi.

První slovo, snad jen pohlédnutí,
ale přesto podivné vnitřní tiché zaplanutí.
Šibalský úsměv, slovo milé,
to pro přátele snad normální bude.

Kratičký okamžik,
málem jsem nepostřehla jméno,
Přesto mám pocit,
že je nyní inkoustem ve mne napsáno.

Víš,
chci ti to říct už dávno.
Vlastně je to ještě z doby, kdy jsme se neznali.
Chybíš mi.

Na vteřin pár, chtěla bych to zastavit.
lesk v tvých očích do mysli si zůstavit.
Kam jen se podělo mé věčné odmítání,
možná se rozplynulo v odvěké procitnutí.

Nespoutaně se nyní usmívám blaze,
na prahu šílenství plesám si v sadě.
Chvění a bušení tělem mi proletí,
stačí jen sekunda na naprosté bláznovství.

Víš,
chci ti to říct už dávno.
Vlastně je to ještě z doby, kdy jsme se teprve poznali.
Zamilovala jsem se do tebe.
(na první pohled)
Autor Flow Calipso, 28.10.2008
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, csieksbo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí