Beznaděj

Beznaděj

Anotace: ...........................

Já nepatřím do této společnosti,
vymykám se všem přírodám,
tohoto života již bylo dosti,
vždy jen stojím opodál.

Co s tím, co teď, pak...
mám už toho všeho dosti,
ale asi to má být tak...
žádný křik, ba ani zlosti...

Já byl chvíli u radosti,
tu náhle přišel šok...
a hle stojím u popasti,
zbývá jen ten krok...

Proč má lásko! Můj poklade,
s Tebou jsem na chvíli žil,
přesto děkuji ti za sebe,
já v tu chvíli šťastný byl.
Autor csieksbo, 28.10.2008
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: vapiti, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkná..mocinky bolavá..

29.10.2008 03:49:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí