Maska

Maska

Anotace: Básnička, která měla vyjadřovat vztah smyšleného muže k jeho vysněné. Je to vlastně taková rozpolcená osobnost. Arogance a hluboký cit...

Tak sejmi masku jemnosti,
jíž zakrytou máš tvář.
Je víc než rána milosti,
když se mnou usínáš.

V žáru plamenů moudrosti,
nelze si na nic hrát.
Sundej pás cudnosti
a nech si o mne zdát.

Nevinný úsměv na rtech,
Zanech na vždycky.
Jemné růže nádech,
Či básně úryvky?

Nešetrný akt trýzně,
Vrytý v paměti budeš mít.
Dostala ses do mé přízně,
To nejde pozměnit.
Autor Rony.imagery, 29.10.2008
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí