Nečekej nic, neříkej nic

Nečekej nic, neříkej nic

Anotace: Na svém starém profilu, zde na literu, který již nepoužívám a ze kterého jsem všechny díla vymazala, jsem měla tuhle básničku už jednou uveřejněnou...

Slyším touhu ve tvém hlase,
Zas a znovu, zase, zase......

Nečekej nic,
už proto, že jsem to já.
Nečekej nic,
nikdy nechci být tvá.
Nečekej nic,
nebudu ta jedna, jediná.
Nečekej nic,
snad proto, že jsem tolik jiná

Jsem ledová královna,
co lásku nikdy nepozná.

Neříkej nic,
slova by byla zbytečná.
Neříkej nic,
už proto, že zůstanu netečná.
Neříkej nic,
nikdy bych neodpověděla.
Neříkej nic,
tvá slova by zněla, jako rána z děla...
Autor Rony.imagery, 30.10.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Woski, sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm ..ta bolí:) pěkná

30.10.2008 20:08:00 | Woski

dobrý až mě zamrazilo,

30.10.2008 17:37:00 | Aka Kiss

...neříkám....jen čtu

30.10.2008 16:34:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí