Pod vlivem

Pod vlivem

Anotace: Zfetovaná...

V kulátém domě - v baráku bez oken
V zšeřelé místnosti, hledajíc spásu
Sám sobě tragickým stal jsem se prorokem
Vím že mám málo - a smutného! - času.

Vosková růže mi vykvetla na saku
Vypadá zklamaně před tváří světa
Zlámu ji, použíji co náboj do praku
V ruži má duše - láskou je sjetá!

Nevidí, neslyší, žije v svém světě
Své básně věnuje krásné Nicoletě
Básně, jež za nocí vyrývá do zdí

V bláhové naději, že se vše změní
Zatím však skládá jen básně z vězení
Doufá že kat se snad - aspoň den! - zpozdí...
Autor Bůchví..., 31.10.2008
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Ishtar, dablik007, saddova, WAYWARD, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná.. Líbí se mi, jak jsi to vyjádřil.. Krásná..

31.10.2008 15:30:00 | dablik007

libi a ten konec to graduje...

31.10.2008 11:38:00 | saddova

...bacha,kat je zatraceně rychlej

31.10.2008 10:57:00 | WAYWARD

...
(úšklebek a smutný pohled postačí?)

31.10.2008 07:51:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí