Láska a přání

Láska a přání

Anotace: O přání být s tím druhým, kdo pro nás znamená víve než vlastní život.

Co bych si Lásko moc přál,
aby Tvůj smích mě na srdci hřál,
abych v Tvé oči hledět směl dál,
aby v Tvým milým navěky stal.

Buď jen má, já budu Tvůj,
dej mi srdce, já mé Ti dám,
dej mi život, já dám Ti svůj,
měj mě ráda, já rád Tě mám.

Nechť splní se mi má přání,
být s Tebou, cítit Tvé doteky,
nechť milujeme se bez přestání,
nechť spolu budeme žít navěky.
Autor Martin M., 09.10.2004
Přečteno 1119x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí