Hvězda

Hvězda

Anotace: O dívce vysněné na hvězdném nebi.

Venku se už setmělo
a mně se spáti nechtělo.
Pozoruji nebe,
na něm vidím tebe,
tebe, tu hvězdu jasnou,
tu dívku krásnou hnědovlasou,
nechť lidi ať žasnou,
s pěkným hlasem,
úžasným smíchem, co tvář ji zdobí.
To je dívka jménem Stázka,
to je má velká láska.
Autor Keyboard Boy, 07.09.2005
Přečteno 610x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vyznání.

08.09.2005 09:22:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí