Na boso duše

Na boso duše

Anotace: Můžete se vyzout nebo zůstat obutí...;)

Tak už se na mne prosím podívej a viz:
Sebe jak v nekonečném zrcadle!
Já vyčkám až tváře rozjasníš,
a najdeš v sobě znovu zalíbení...

Ze sil co láskou nás sem stvořily,
z cílů a úkolů a činů,
ze setkání, co žitím přežili,
to ty, jak ve spojené nádobě,
já cítím, jak voláš po mém klínu...

A teď jsem tady, jak ke splnění poslání
a vůbec nevím kdo a proč mne prosí.
Já s láskou tvou, s tvou radostí
a bez věcí – jen tak...
na boso duše bosí...

Já – ruku tobě podávám
a cítím ze tvé síly úžasné
nechceš už dále zůstat tam,
kde světlá radost pohasne!

Jsem tady teď a pro tvou službu,
rozhodnut jsi a pevný, jistý a zase svůj.
Odpusť všem a miluj sebe
a rozpoměň se zas!
A ve mně miluj sebe – prosím...
Autor Veselý Drak, 02.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, kouzelníček, Tacca, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle a láska? No když myslíš, nebudu ti to brát a zůstanu obutý…

20.11.2008 20:00:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí