Jaro sbohem

Jaro sbohem

Anotace: ...

Na nebi zaplál Orion,
vím jsem tu já a je tu on
a mezi námi hvězda září,
Tvá dlaň se mojí dlani ztrácí...
Bojovat o lásku,i když to bolí,
zasypat rány srdce solí,
získat Tě zpět a neranit,
prošel bych svět,
jen věčně snít
o tom co měl a mohl jsem mít,
to není správná cesta,
jsi ta jediná ze sta
a ztrácíš se mi v tmách,
Jak zapomenout na lásku,
když mám o Tebe strach
při bdění i ve spánku?
Vždyť víš mám Tě rád
a potřebuji znát
a zahnat každou vrásku,
teď ztrácím světlo - lásku...
Jen střípky krásných chvil,
slov a pousmání,
ze všeho mi zbyl
jen pocit, křehké zdání
víry ve štěstí,
duhy po dešti,
která nepřichází,
Tvá blízkost dál mi schází...
a do kapek deště
volám zahřej mě ještě
paprsky dlaní svých,
schází mi Tvůj něžný smích
a tiše šeptám do noci
tu tíhu, která na srdci
mi leží
a z úst mých tiše sněží
- jaro sbohem...
Autor Akrij8, 02.11.2008
Přečteno 423x
Tipy 8
Poslední tipující: Ariella13, deuxEm, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je mi líto, že i smutek může být krásný... aspoň ve tvých slovech. Soucítím s tebou. Mám tě ráda a záleží mi na tobě. Věř mi, že štěstí hledat nemusíš... Lidičky jako ty si štěstí najde samo :-*

16.11.2008 21:04:00 | Ariella13

je to super,vydej knížku poezie o lásce i sklamání

04.11.2008 15:29:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí