Ty moje holka

Ty moje holka

Anotace: Ani láska není jednobarevná.Čas ji nzemění.

Ty moje holka

Ty holka protivná
Ty moje trápení
bez tebe pusto je
s tebou je soužení.

Ty holka upřímná
co vše si namlouváš
co skutkem se ti zdá
to snem pak život máš.

Se srdcem na dlani
každý ti čist se zdá
pak přijde zklamání
zloba tě ovládá.

Ty holka protivná
Ty moje trápení krásné
bez tebe pusto je
s tebou je soužení vzácné!

Srpen 1980
Autor Rebelek, 03.11.2008
Přečteno 465x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Mbonita, páááááááá, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

radši holku protivnou
než podivnou
či vůbec žádnou..

03.11.2008 10:07:00 | Mbonita

..taky něco o lásce..

03.11.2008 07:15:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí