Neprozraďte nás!

Neprozraďte nás!

Anotace: Vyjde nám to?

Spiklenci v podobě milenců zas spolu chtějí být ...
Nestačí vidět se v práci, bez obav za ruce chtějí se vzít.
Spřádají plány jak pavouk svou síť hustou,
utečou za pár dní, v kancelářích bude pusto.

On řekl jí: "Chci projít se s Tebou tam kde bude hodně lidí,
chci Tě líbat, objímat, smát se, ať každý naši lásku vidí."
Neskutečně krásná představa, těším se jak malé dítě.
Doufám, že plány nezhatí se a vyjdeme z nich jako vítěz.

Projdeme každý Prahy kout, horkou čokoládou zahřejeme se,
půjdeme do kina, v kabince zkušební pomilujeme se.
Pak romantický oběd v zapadlé hospůdce ...
ne, my určitě nebudeme potřebovat průvodce.

Objednáme si a číšník zapálí na stole svíčku,
její záře bude odrážet polibky na mém víčku.
Nepřestaneme se držet i při jídle, tak přineste vidličky jen,
po jídle znamenitém půjdeme stále ruku v ruce ven.

Už jen tou představou mráz běhá mi po zádech,
opatrně, ať představy nevyplaším, raději zadržím i dech.
Přátelé, pokud tedy uvidíte dva přešťastné milence, nad nimi zář,
projděte po špičkách, zavřete oči a skryjte v dlaních svoji tvář ...
Autor ona_a_on, 03.11.2008
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Levandule, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju ;-)

15.11.2008 21:03:00 | Levandule

..teda jestli vás spolu uvidím, tak vás prásknu šéfovi!
..ale máte to moc pěkně vymyšlený, to se musí uznat..

03.11.2008 20:08:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí