Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: - tak prchavá jako vánek v horkém létě

Do malé místnůstky
s francouzskými okny
prostupují
sluneční paprsky
Tužka tančí po papíře
má ruka ladně vykresluje křivky
- tvojí tváře
Píši pohádku
jsem kráska a ty zvíře
Patříme k sobě
jako trn ke stonku růže
jak bůh ke křesťanské víře
Beze slov bez dotyku
ztratila jsem se
ve tvých očích
Náhle se zdám
tak zranitelně křehká
Bez jediného objetí
s chtíčem
a miliony jisker
mezi námi
Probouzím se
za sebou zanechávám
- sladký sen
V hlavě mi zní
tiché hlásky
Vzpomínám
na první pohled
mojí lásky…
Autor Mannon, 04.11.2008
Přečteno 438x
Tipy 13
Poslední tipující: Little.mikee, GM, kikis, NikitaNikaT., Triffid Kolbe, jedam, csieksbo, Mbonita, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem zvíře, pojď krásko blíže :-)

11.11.2008 23:14:00 | csieksbo

luxusní:-)

04.11.2008 20:53:00 | Mbonita

...tak laskavá

04.11.2008 20:40:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí