Minulost....Přítomnost?

Minulost....Přítomnost?

Anotace: na hezký věci se špatně zapomíná, bohužel

Kapka kapku stíhá,
minulost před očima se mi míhá.
Pomalu a chaoticky tvůj obraz míhá se před očima,
proč se v myšlenkách mých vracíš? Čí je to vina?
Proč krásný chvíle s tebou před očima mám,
proč ty špatný, bolestivý zazdívám?
Už tě nemiluju,ale zapomenout nedokážu,
city svý navždy na uzdu vážu...Snad.
Autor Adele, 07.11.2008
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, BArBArKO, Duhová, sondulacek, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je krasny,,,a podoba se to mejm pocitum...

07.11.2008 15:24:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí