Temná

Temná

Anotace: ---

Temná noci,
co skrýváš všechnu bolest,
touhu a milosti,
probděným stavem hloupostí…

Přijdeš v noci,
vezmeš si lásku,
odejdeš a ráno…
zase sejmeš masku.

Pod rouškou temna spolu sníme,
proč snít za dne neumíme?
nechceme?
Nechceš…

Nediv se,
i má duše se stala temnou,
když srdce ožívá jen v noci,
když uplácíš mě smyšlenkou levnou…

Tak kdy už skončí,
tenhle bláznivý kolotoč,
jenž jiskřivě tančí
každou, každičkou noc…?
Autor somewhere, 07.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kateway, Romana Šamanka Ladyloba, Anewue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí