Že není dokonalá?

Že není dokonalá?

Anotace: Ano, dokonalosti lze dosáhnout. Hledejte ve Zdíkově

Říkala, že není dokonalá,
že to není pravda-ani malá.
Ale proč ani teď nemá žádné chyby?
Jaktože se mi stále více líbí?

Říkat že k dokonalosti má nejblíž?
Ano, tak jsem to říkal.
Ne, ona je dokonalá.
Vždyť pocit dokonalosti-v její přítomnosti-všude vznikal..

Co se na ní změnilo?
(z toho co z ní přežilo)
Je krásnější, i moudřejší..
Už nebude milovat ty hloupější.

Proto se mnou nechce nadále být.
Vždyť k dokonalosti jen dokonalost.
Skončilo to, já už mohu jen snít..
A někdo dokonalý má teď pro ni slabost

místo mne..
Autor Lecco, 08.11.2008
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Niccolo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem jednoduche rymy, tema me neoslovilo a mas v dile spatny rytmus...

08.11.2008 19:51:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí