KOUZLO MÉ POUŠTĚ

KOUZLO MÉ POUŠTĚ

Anotace: - Intimní sdělění -

Sbírka: Intimní sdělení

°

neohlížím se
stezka mých stop
vede mou vlastní pouští

po dunách křivky
i světla a stíny
jsou jako obrazy . . .

torzo Tvého těla

navečer promítá je Coelhův
. . . " Alchymista " . . .
po nebi . . .
. . . po dunách . . .
i na vzdálené obzory minulosti

. . . vzpomínám . . .

už je to příliš dlouho
co jsem sám bez ženy . . .

šplhám do svahu
abych dohlédl . . .
zda v kruhu nebloudím
když hledám svou oázu

hledám svou studnu

hledám duši . . .

. . . srdce . . .

i hebké tělo ženy

její dlaň
v níž nejlépe
možno uschovat polibek stejně
jako sen . . . čarokrásný . . .

Však nežehrám
vím . . .
. . . kouzlo pouště . . .
tkví v tom
že je tam někde
za dunami studna
a v ní čerstvý pramen
. . . živé vody . . .

povídám hlouposti . . . vím . . .

pozvolna zapomínám
jaká je chuť milující ženy . . .

pozvolna zapomínám
jak sladké je sebeodevzdání
když můžeš obejmout
protože jsi vítán

raději se neohlížím
dlouhá je stezka mých stop
a poušť bez konce zdá se . . .

ale vím
že je studna
i pramen živé vody

půjdu dál a budu Tě stále hledat . . .
. . . protože vím že jsi . . .

°
Autor rolon, 09.11.2008
Přečteno 376x
Tipy 17
Poslední tipující: Lucie Teru, Myrja, vapiti, spare, Jin, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Lota, labuť, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ta studna je krásná zpěvem rumpálu a jedinečností....a ty jsi jedinečný i ta žena která přijde........ještě jednou...

10.11.2008 14:57:00 | Lucie Teru

Oáza čeká.
Je skryta,aby byla nalezena.
Pro Vás tři...žena.

09.11.2008 12:23:00 | spare

když budeš něco moc moc chtít,
ono se Ti to splní ...

jen optrně s tím,
co si doopravdy přeješ ...

09.11.2008 11:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba

každý hledá svou studnu,ze které se chce napít...

09.11.2008 11:29:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí