Otevři oči

Otevři oči

Anotace: toš tak... :(

Proč neslyšíš co ti říkám?
Proč nevidíš jak se snažím?
Ty necítíš, že se postupně vraždím,
tou touhou co tráví mi krev?

Proč se sklenkou říkáš mi hezky?
A bez piva se tváříš jako kamarád?
To říkáš, že mě máš rád?
Asi chceš hrát mi na city...

Proč chceš vrátit prstýnek,
který je moje jediná naděje?
Netvař se, že se mezi námi nic neděje!
Já tě stále miluji!!!

Proč jsi takový, že ti nejde odolat
a nutí mě to srážet si hrdost?
A můžu si stokrát opakovat UŽ DOST!
a stejně se mi zase budeš zdát.

Plní se sny? ... stále doufám že snad...
Autor Nessy, 09.11.2008
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: csieksbo, Jahodová kopretina, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska je bol, co nám dává naději a neustále nás sráží...

09.11.2008 18:55:00 | csieksbo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí