Princezna

Princezna

Anotace: no jo ja vim lehce naivni... ale taky sem to psala ja ne?=)

Sbírka: Zamilované

čekám na prince
možná jen až si to uvědomí...
čekám měsíce
ale samota mi nohy nepodlomí.

až zjistí, že jsem mladá, krásná
že jsem zářivá hvězda jasná
přijede až tady ke mně
a políbí mne jemně.

až uvidí, že mám duši barevnou,
že střevíčky mám na nohou
krásné šaty a korunku ve vlasech
vydá ze sebe pouhý vzdech...
Autor angelicek, 10.11.2008
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Tacca, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohádka...trošku jsem se zasnilo

25.01.2009 16:03:00 | mimozemšťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí