Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: Zamyšlení nad láskou

Láska nemá oči a přesto vidí.
Láska nemá uši a přesto slyší.
Láska nemá ústa a přesto mluví.
Láska není bytost a přesto má duši.
Láska je křehká, krásná,
milá a líbezná.
Láska je nádhernej květ,
co zná celej svět.
Já tu lásku mám
a nikomu ji nedám.
Autor Keyboard Boy, 11.09.2005
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

No teda... to si všechnu lásku necháváš jen pro sebe??
Jinak... básenka hezká. :o)

12.09.2005 08:44:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí