serpens cauda

serpens cauda

Anotace: ....

Vytáhl jem z koše
souhvězdí Hadonoše
a kousek Andromedy
doufám že ledy
mezi náma povolí..
Mý tělo hadí
klame a svádí
tahá tě za vlasy
má dva osas
a to tě zabolí.
V těch hvězdách
bloudím v názvopisu
a lovím tě tam jako krysu
na řeči skryté v jedu
jinak to s váma nedovedu....
Mý oči hadí
pohledem hladí
hlavou ti zatočí
než zaůtočí
Možná jsem kdysi
býval hadem
za ocas hbitej
byl jsem bitej
i sykavky mi zůstaly
však byl jsem ubit láskopádem
to je všech hadů úskalí...
Autor zenge, 16.11.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí