Sedmý div světa

Sedmý div světa

Anotace: ...

Po hvězdách do Tvých snů posílám
paprsky světla své lásky,
polibek poslední vtisknu tmám
a pošlu ho do té dálky,
až doletí ke rtům Tvým,
zašeptám tiše,
že scházíš mým dlaním,
máš ústa jak z plyše
a úsměv sladký jak plástev medu,
škoda, že vykreslit nedovedu
záchvěvy ve tvářích,
Tvé oči se střípky nebe,
Tvůj korálkový smích,
sedmý div světa - Tebe...
Autor Akrij8, 16.11.2008
Přečteno 378x
Tipy 11
Poslední tipující: sýc, Mbonita, Psavec, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Myrja, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí