Kdo je to?

Kdo je to?

Anotace: nevím zda-li pochopíte.....neboť můj jazyk není mistrný a mé pocity nenacházejí až tak pravých slov

co utiší oceán
zatají dech
zasvití svělem lamp
rozjaří hněv

co napáchá bolest
a nepoddá stín
utiší šelest
listoví klín

něco víc než ty,
bude žhavě toužit,
něco víc než já
bude věrně milovat.
paprsků slunce bude sloužit
prospaných nocí bude litovat.

co rozbodá tvář lži
co pravdu zachrání?
Co dá ženu muži
a on se neubrání?

příjde a políbí
bude to ona
ta co zabolí
a příjde znova
byť jiný plášť zvolí

Příjde z večera
odejde ráno
neslyšně zatčená
děvka?"promiňte dámo"
a za slova šálivá
statečné volí
co ještě pobolívá
nová rozkož zhojí

a pak....
co zláme věčné mýty
co rozpůlí svět?
bude to ona
poznáš ji napohled?
bude to něco?
a nebo nic?
navštíví kde co
však leckdy míň je víc.
Autor mely, 17.11.2008
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

míň je víc
a víc je míň...

17.11.2008 23:18:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí