O delfínech

O delfínech

Anotace: Já je viděl, ale nikdo mi to nevěří.

Při pomalé plavbě přes průliv
zahlíd jsem stíny delfínů,
měl jsem už, pravda, pětset piv,
a nechal plavat pevninu.

Stíny to ale byly pravý,
i když jsem viděl je jen já,
jak jsem sám seděl pod plachtovím,
a táhla ze mě ratejna.

Mihly se náhle nad hladinou,
tam v moři jižní Argetiny,
čí je to jenom, čí je vinou,
že láska je jak ty stíny?
Autor Maly_Al, 22.11.2008
Přečteno 584x
Tipy 4
Poslední tipující: Jean89, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí