Tuto báseň bych rád věnoval všem zamilovaným...

Tuto báseň bych rád věnoval všem zamilovaným...

Anotace: Pro některé komentáře a pro pár vyprovokovaných vzkazů zasílám ještě jednu báseň vlastní výroby o lásce.

Neony vrývají se do očí,
a hudba boxuje do hlavy,
pojď tahle noc nekončí,
minulost panáky napraví.

Panenka naše království,
zapřeš nohu o dveře,
co je láska kdopak ví?
Třeba to že někdo otevře.

Díky moje princezno,
vracím se na parket,
nebylo to dobro ani zlo,
jen levnější makret.

Můžeš ještě chvíli zůstat,
vlastně si dělej co chceš,
můžeš tu s hajzlem srůstat,
možná se už ani nezvedneš.

Směju se lidem co srdce bolí,
chudáci, co nepochopili nic,
mučedníci si zvyknou nacokoli,
mě nebolí to, jí o trochu víc.

Hudba vyžene z hlavy pochyby,
můžete na mě nadávat a řvát,
jenže vy taky nejste bez chyby,
a buď můžete plakat nebo se smát...
Autor Árés, 22.11.2008
Přečteno 575x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo...každej blb...tos řekl přesně...KAŽDEJ BLB :-) pěkný den:)

27.12.2008 14:22:00 | Lady Carmila

Poskládat slova umí každej blb, ovšem lidé na Literu nebudou toho samého názoru. :-D

26.12.2008 23:41:00 | Árés

zvláštní...zajímalo by mě, jestli jsi takový necita, když píšeš básně:-)

22.12.2008 19:29:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí