Otázka dvou světů

Otázka dvou světů

Anotace: ... stejně tě miluji :-)) ...

Viděl jsi mé svědomí, jako kusy hlíny,
ze studu se zachumlám celá do peřiny.
Nikdy snad nepochopím, co se se mnou děje?
Rozum se mi zastavil. Kam můj život spěje?
Drahý můj, ty jediný, plný pochopení,
špatné spálíš na popel, učíš odpuštění.
Nepočítám jako dřív hříchy pochybností,
duše čeká na to jen, až se lásky zhostí.
Ne jak dříve, sobecky, jako orel letí,
nemyslím už na zítřek, či sladkost tvých objetí.
Srdce bije s každým tvým vysloveným jménem,
tělo křičí závratí. Do čeho se ženem?
Znavená teď uléhám u vchodu na prahu.
Odkládám i naději, opouštím svou snahu.
Možná jednou pochopím, co jsi mi chtěl říci.
Svoji lásku odevzdáš sivé holubici.
Bílá se už ztratila v nitru světa špíny.
Uléhám teď do tebe, světla, tmy, hlubiny.
Autor Inge, 23.11.2008
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, 6thSun, Ik, Flamy, enigman, WAYWARD, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...povedené ST

23.11.2008 22:17:00 | WAYWARD

"Rozum se mi zastavil. Kam můj život spěje?"... tak to je potem těžké, věř, že mnozí znás tuhle situaci znají. ST! je za obsah, pocitové dílko s jistou hloubkou a upřímností.

23.11.2008 21:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí