JSEM SI JISTÁ (tebou)

JSEM SI JISTÁ (tebou)

Anotace: Zní to hloupě? Možná, snad. Pochopení nehledám. Překážkami na cestách bývá člověk sobě sám.

Kdybys tu teď se mnou byl, z dechu tvého síly,
myšlenky, ty zbloudilé, zas by zabloudily.
Střepy tvého odrazu v srdci mém se chvějí,
o návratu k domovu srdceryvně pějí.
Zastavils mě na cestě, šla jsem nepoznaná,
láska má však do konce býti dokonána.
Jeden střep se zachytil hlouběj, než jsem chtěla,
vše, co v tobě miluji, jsem v něm uzavřela.
Je to moudrost, laskavost, pochopení, ctnosti,
vše, čím oplývá tvůj duch někde na věčnosti.
Kdybys tu teď se mnou byl, nic mě nezajímá,
celá moje bytost jenom tvoji vnímá.
Vím to jistě, láska tvá posté uzdravila.
Ráda bych už navěky pouze s tebou byla.
Autor Inge, 24.11.2008
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Holis, NikitaNikaT., Bíša, enigman, 6thSun, Ik, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám tipeček.

24.11.2008 23:40:00 | Psavec

Pěkná básenka, hezké vyznání, lehce smutné, tedy mám z teho takový pocit... ST! za obsah a poutavost.

24.11.2008 17:35:00 | NikitaNikaT.

...tip

24.11.2008 00:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí