Chci tě zas...

Chci tě zas...

Anotace: Proč když už tě nemám, teprve vím co jsi pro mě, co pro mě znamená já tě chci:(ale teď tu zas nejsi ty.

Je to jak část co mi někdo vyrval,
je to jak život co ti někdo urval.
Někdo kdo ti k srdci přirostl,
pocit jistoty co ti pod kůží vyrostl.
Náhle tě však opustil,
a tvou duši v samotě opustil.
Někdo komu jsi bezmězně věřil,
někdo komu jsi nuiterní pocty svěřil.
Najednou v tobě zanechal jizvu,
on pro tebe představoval obrovskou výzvu.
Teď už je to však asi minulost,
mnohý by si mohl myslet, že máš jen zlost.
Mě ta osoba však hrozně chybí,
a mé vzpomínky jsou hrozně tkliví.
Teprv teď vím co jsi pro mě byla,
teprv teď vím, že ty jsi mi štěstím nabyla.
Proč je to minulost, proč je to pryč,
chci od tebe slyšet cokoli, klidně i křič:(
Autor BuF, 26.11.2008
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí