Setkání

Setkání

Anotace: ....už jste ji taky potkali...........

Říkám Ahoj,
myslím Stůj!
Přeji Sbohem
Říkám sobě - nebuď Vůl!

Vždyť tahle Růže,
tento květ,
nemůže dlouho vydržet.

Více než za letního dne
voda co kůži chladí,
slunce jež plet ti hladí.
Trny její jsou záludné.

Stejně jako slunce žár
tvou pleť pomalu pálí,
trny svou ladností smysly šálí.

I vlnky na vodě jsou pouhý klam.
Stejně jak oděv po bouři máš rozedrán,
tak trny si vezmou krutou daň.

Zastavíš-li se a přičichneš jen,
Smysly tvé uzří sladký sen.
V něm trny pouhou Iluzí,
co lákají a vybízí.

Hrozivé nejsou - spíš naopak,
V jejich smyslu je nalákat.
Neopatrného, jež přivoní si
a pro jednou si řekne Ty jsi…
Autor Jacues W. Moucheron, 11.10.2004
Přečteno 1080x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí