Provazy

Provazy

Zase ty provazy,
jako už tolikrát,
se kolem tebe stahují.
Nevšední obrazy
nedávají spát,
špatným směrem jsme zahnuli,
lásko.

A já ti už
nedokážu
podat ruku na pomoc.
Být chvíli muž
zkus, já ti jak ukážu.
Však je to poslední noc.
Poslední.

Pak už nečekej,
že se vrátím
rozvázat provazy
-úkol nelehkej-
jen já tím tratím
a došly obvazy,
abych se znovu zachránila...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 28.11.2008
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jedam, Petbab, Sandra_T
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsáno

28.11.2008 16:51:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí