Snad jednou ztichne...

Snad jednou ztichne...

Anotace: ...a bude klid

Nesnáším svoje srdce
nebo to co z něj zbylo
na kusy se mi rozlomilo!
Už mám dost jeho rozmarů!

Nenávidím jeho tlukot
který mi buší až v hlavě
dráždí mě pomyšlení jak hravě
si z mého srdce děláš blázny.

Hnusí se mi jeho žár
který tě spálil na popel
přeji si, abys do něho nikdy nepřišel
protože tys mu dal život!

Zamysli se nad tím
proč ho vždy probouzíš
když se mu chce spát...
Snad mu nechodíš jen něco lhát?

Tohle srdce je pro tebe.
Ale bojím se, že mi ho zničíš
dřív než ho stačíš pořádně poznat... :(
Autor Nessy, 28.11.2008
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Zweiblumen, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí