Zaklepala

Zaklepala

Anotace: tak tohle jsem smolila o nejnudnějšim zemáku od začátku roku..jo,holt podvádět se nemá...

Zaklepala jednou
a to bylo málo.
Zaklepala dvakrát,
jako by to za to stálo.
Zaklepala potřetí,
nikdo neotvíral.
Jenže ona viděla,
jak kukátkem se díval.
Zaklepala počtvrté
a zahlédla temný stín.
Chtěla si jen promluvit,
ne s tou jeho,ale s ním.
Zaklepala popáté,
se šroubovákem v ruce.
Kdyby jenom mohla,
probodla by mu jím srdce.
Zaklepala pošesté.
Proč to vlastně dělá?
Vždyť z toho nic nemá!
Zaklepala posedmé
a když oko viděla,
šroubovák do kukátka
v klidu vrazila.
Výkřikem se potvrdilo,
že už klepat nemusí.
A on už možná pochopil,
jak moc se jí teď hnusí
Za to,že jsi neviděl,
jak moc tě miluje.
A že každý záviděl
ti ty modré oči tvoje!
Autor Markeťák713, 29.11.2008
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Tomáš Marný, Jamesow, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí