Každý večer

Každý večer

Anotace: Někdy je člověk schopnej udělat snad všechno

Každý večer chodím jen pro Tebe sbírat měsíční kameny,
jen proto, abych spatřil v Tvých očích ty překrásné plameny,
Každý večer chodím jen pro Tebe krást hvězdičky z nebe,
jen proto, abych měl Tě chvíli vedle sebe,
Každý večer chodím jen pro Tebe trhat růže,
jen proto, abych cítil vůni Tvoji kůže,
Každý večer chodím jen pro Tebe sbírat perly na dno oceánu,
jen proto, abych směl ve Tvých vlasech pohladit každou vlnu,
Každý večer chodím jen pro Tebe nabírat vodu k té nejčistší řece,
jen proto, abych cítil tlukot Tvého srdce,
Každý večer sedím jen u Tvých oken, jako bílý holub,
a je mi strašně líto, že nejsme spolu!
Autor Bogieman, 11.10.2004
Přečteno 1455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí