I JÁ MÁM PRÁVO NA ŠTĚSTÍ

I JÁ MÁM PRÁVO NA ŠTĚSTÍ

Anotace: for*Ter*

´Zamyslím-li se…´
Téměř všechny mé ženy byly
destruktivní
a neuměly zpívat
Kouřit & pít uměly
a neustále se sžírat –
/Asi se to na mě lepí…
´vzájemná přitažlivost ďáblových dětí´/
Kouřit & pít mě naučily
a trpět pro ně
bez
i s nimi –
. . .
Ty zpíváš i když neumíš
plaveš i když ti to nejde
nepiješ i když nemusíš
(miluješ – při tom nedusíš)
otvíráš ne zavíráš
Já/sám
co se do mě´všechno´vejde.
. . .
Když na ni vzpomenu cítím
BOLEST
Byla…´je´mou bolestí
Ty´s má RADOST –
. . .
Musí být všechno horriBLE?
Jsem opravdu´enfant terrible´
co nezbaví se svého
PROKLETÍ?
Je mým osudem neštěstí?
/Nikdy nezbavit se punce boLESTI…/
Je trýzeň (stesk a dojetí)
jediným zdrojem
mé inspirace?
Nejsi jenom přelud v dálce? –
. . .
Jde o to vůbec
pustit se tam
Dovolit si
´hezčí´život vésti
(dost už bylo bolesti)
I já mám právo na štěstí –
Autor Andrea Vatulíková, 02.12.2008
Přečteno 522x
Tipy 21
Poslední tipující: Skywalker, jedam, Holis, Lukáš Rymeš, BARBYE, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Triffid Kolbe, TERezicKA, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi,celý to je dobře pojatý,i ten styl se mi líbí.-S-

07.12.2008 09:58:00 | Skywalker

Není třeba být ten slabý, neboť i slabí mohou trpět. Spíše buď ta silná, co je dost silná na to, aby byla šťasná!

03.12.2008 10:47:00 | JClouseauB

Každý ho máme jen u některých je vykoupeno předchozími pády...držkopády..pořád dokola...prý ten nahoře nakládá těm silným víc... aby ti slabší mohli žít...(Když jsem to poprvé slyšela řvala jsem nahoru: Já chci být ta slabá..)
:o)

02.12.2008 12:38:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí